PASIUNE PENTRU MUZICA

PENTRU CA MUZICA DA GUST PETRECERII!
Personalizeaza-ti evenimentul - Alege un pachet cu DJ si adauga momente live dupa cum iti doresti!
1 %
Satisfactie
1
EVENIMENTE REUSITE
1
aNI EXPERIENTA
1 %
IMPLICARE

ARTISTI

Mona

Mona a inceput sa cante si sa picteze inca din copilarie, la o varsta frageda, participand la multe concursuri de muzica si pictura, la diverse festivaluri in toata Romania, obtinand numeroase premii. 

Alin Gheorghisan

Alin Gheorghisan, o figură in peisajul artistic autohton, artist in cadrul teatrului de revista Contantin Tanase, ce si-a facut simtita prezenta încă din anii ’90 ,atunci când a fost descoperit de catre actorul George Mihaita. Este unul dintre puţinii români aplaudaţi vreodatã de publicul newyorkez, pe scene de pe celebrul bulevard Broadway

Muzica populara

Avem in repertoriu muzica populara traditionala din toate zonele Romaniei, muzica lautareasca si de petrecere, folclor autentic, etnic cu sonorizare profesionala de cea mai buna calitate. MihaelaSilvia, Alin Trocan, Anca si Ani se vor asigura ca evenimentul tau este un succes si vor incinge ringul de dans cu cele mai voioase sarbe si hore din toate colturile tarii.

AI STABILIT DEJA DATA?

NE POTI CONTACTA LA
0770 150 150
Foarte seriosi, au respectat programul si toate dorintele noastre. Sunt oameni dedicati si placuti, programele de muzica fiind variate, nu ai cum sa te plictisesti. Sper sa ii revad.
Alina Dumitrescu
Va multumim pentru seara minunata pe care ne ati oferit-o!!!Recomand acest band din suflet!!Toata noaptea invitatii au stat pe ringul de dans,ceea ce cred ca isi doreste oricine,ca invitatii sa se simta bine.
Cristina Grancea
Profesionalism, promptitudine, distractie cat cuprinde! Mona&Silvia ne-au incantat inimile si ne-au ridicat de pe scaune sau mai bine zis nu ne-au lasat sa ne asezam la masa! Toata formatia a facut din nunta noastra sa fie memorabila! Recomand cu toata inima!
Diana Neicu

Vezi mai multe testimoniale pe pagina noastra de facebook!