Coveruri

Este mai mult decat un business, este parte din sufletul nostru. Fiecare eveniment este o noua provocare si o noua oportunitate de a face ceea ce ne place.

Pe langa pasiune si echipamente de ultima generatie, punem in joc si experienta acumulata in peste 10 ani de realizare evenimente si peste 2500 evenimente reusite.

Mona

Mona a inceput sa cante si sa picteze inca din copilarie, la o varsta frageda, participand la multe concursuri de muzica si pictura, la diverse festivaluri in toata Romania, obtinand numeroase premii. O veti recunoaste pe Mona fie ca fosta membra a trupei Wassabi, infiintata in anul 2006 sub indrumarea lui Marius Moga, avand in repertoriu piese precum “Si m-am indragostit de tine”, “Lonely Girl” sau “Don’t Go Baby”, fie din seria de hit-uri din colaborarile cu Liviu Hodor, precum “Je t’aime”, “Unde-i dragostea” sau “No Stress”. Tot din colaborarea cu Liviu Hodor rezulta piesa “Sweet Love” ce s-a dovedit a fi un urias hit si adevarat imn al anului 2011.

Daniel Balan

Daniel Balan “Cant de cand ma stiu si ma stiu de cand cant” este ceea ce i-a spus lui Pavel Bartos in interviul de prezentare din cadrul emisiunii Vocea Romaniei, participare considerata o realizare importanta in cariera lui artistica. Loredana Groza spunea despre prestatia lui: “Ne-ai emotionat! Cel putin eu te-am ascultat vrajita. Am fost sedusi de vocea ta!”. In cei 9 ani de experienta ca artist-interpret a performat in cadrul a numeroase evenimente private si publice precum concerte, baluri, lansari de carti, petreceri corporate, aniversari, nunti si botezuri, bucurandu-se intotdeauna de reactii foarte pozitive din partea publicului. In ultimul an de activitate a extins domeniul colaborarilor. Una dintre cele mai frumoase colaborari a fost cea cu Damian Draghici & Brothers, cu care a cantat pe scena “GreenSounds FESTIVAL 2017”.

Alin Gheorghisan

Alin Gheorghisan, o figură in peisajul artistic autohton, artist in cadrul teatrului de revista Contantin Tanase, ce si-a facut simtita prezenta încă din anii ’90 ,atunci când a fost descoperit de catre actorul George Mihaita si tot de atunci participarea in nenumărate emisiuni ale Televiziunii Române. Horia Moculescu spunea intr-una din emisiunile la care au participat ca daca nu il vezi când canta nu ai crede că este atat de tanar ci mai degraba ai zice ca interpreteaza un cantaret cu multa experienta in spate, iar Jolt Kerestley i-a dedicat o întreagă pagină in cartea sa “O viata pentru muzica”. Este artistul pentru care muzica este cea mai fericita forma de exprimare si nu uita niciodata sa se autodepaseasca, participand in concursul Vocea Romaniei sezonul 4. Iubeste Jazz-ul dar si muzica romaneasca incarcata de istorie, joaca usor rolul latino lover-ului, si danseaza energic in programele de muzica de dans. Ii place sa spuna: ”Asta seara pot fi cine vreti voi sa fiu” si sa-l credeti pe cuvant. Este este unul dintre puţinii români aplaudaţi vreodatã de publicul newyorkez, pe scene de pe celebrul bulevard Broadway

Te asteptam pe pagina noastra de facebook pentru mai multe clipuri si fotografii de la evenimentele noastre.

AI STABILIT DEJA DATA?

NE POTI CONTACTA LA
0770 150 150